H ομάδα των Hair Experts και των Hair Stylists

Η εκπαίδευση της ομάδας των Hair Experts και των Hair Stylists, βασίζεται στην φιλοσοφία και στο όραμα MISEL GROUP:

“Αναλαμβάνουμε με σεβασμό και ευθύνη την εμφάνιση σας, προτείνοντας την καλύτερη εικόνα για εσάς, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με μόνιμη προτεραιότητα την υγεία, την ομορφιά και την λάμψη των μαλλιών σας”.

Προτεραιότητα μας είναι οι πελάτες μας να αισθάνονται ευχάριστα και φιλικά στα κομμωτήρια μας.

Η ίδια προϋπόθεση ισχύει και για τους Hair Experts και τουςHair Stylists, που εργάζονται και δημιουργούν.

Η αγάπη για την κομμωτική τέχνη, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα κομμωτήρια μας MISEL GROUP hair + beauty lounge να ξεχωρίζουν, να πρωτοπορούν και η εμπιστοσύνη του σταθερού και όλο αναπτυσσόμενου πελατολόγιο μας να αυξάνεται.

Η επαγγελματική μας κατάρτιση προέρχεται από την επιθυμία μας για εξέλιξη.

Παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις νέες τάσεις, σε τεχνικές και προϊόντα, αναπτύσσουμε τις γνώσεις μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και επιπλέον η ομάδα μας εκπαιδεύεται συνεχώς.

Όλα με στόχο την συνεχή μας βελτίωση.

Art Director

Η αγάπη του για την μοντέρνα τέχνη και τη μόδα, όπως και το πάθος του για την κομμωτική αντικατοπτρίζεται στις δημιουργίες του, που η αρμονία σε κουπ και χρώμα είναι απόλυτη και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις πιστές πελάτισσες του.

Ασχολείται με την κομμωτική από νεαρή ηλικία, με σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε ακαδημίες στο Λονδίνο και στο Παρίσι.

O Νίκος ως Art Director, συμμετέχει στα πιο διάσημα events κομμωτικής στον κόσμο, editorial μόδας για μεγάλα περιοδικά, hair styling σε fashion shows, σε φωτογραφίσεις, και σε συνεργασίες με τηλεοπτικά κανάλια, μεταφέρει την εμπειρία του σε όλη την δημιουργική ομάδα των Hair Experts που στελεχώνουν τα κομμωτήρια MISEL GROUP hair + beauty lounge.

Είναι ο υπεύθυνος για την λειτουργία και ανάπτυξη των κομμωτηρίων MISEL GROUP hair + beauty καθώς επίσης και από τους κύριους εμπνευστές και δημιουργός των collections.

Από τα ιδρυτικά στελέχη της MISEL GROUP MasterClass και είναι από τους εμπνευστές των Hairdressing Masters, με εμπειρία στην μετεκπαίδευση επαγγελματιών, που το επιβεβαιώνουν κομμωτές που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του, σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Παράλληλα συμμετέχει ενεργά επί σειρά ετών ως μέλος στην Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος και στην Haute Coiffure Française, στην οποία διατήρησε τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της στο Ελληνικό club από το 2009 έως το 2014 και τη θέση του Αντιπροέδρου από το 2018.

Λειτουργεί ως πρότυπο έμπνευσης και δημιουργίας για τους Hair Experts των κομμωτηρίων MISEL GROUP hair + beauty lounge αλλά και για την καλλιτεχνική ομάδα MISEL GROUP Artistic Team.

Νίκος Κεφάλας

Art Director

Κλεάνθης Κεφάλας

Creative Director

Creative Director

“Η σωστή εκπαίδευση είναι το κλειδί της επιτυχίας” και με αυτό ως αρχή ο Κλεάνθης, ξεκίνησε να ασχολείται με την κομμωτική, με σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε ακαδημίες στο Λονδίνο και Γερμανία.

Η ενθουσιώδης και παθιασμένη φύση του είναι εμφανής στον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί τις νέες γραμμές του αλλά και στον τρόπο που επικοινωνεί με τον κόσμο τις collection.

Η αγάπη του για την αρχιτεκτονική και τα γεωμετρικά σχήματα αποκαλύπτεται όταν δημιουργεί μια νέα τάση.

Έχει οργανώσει και συντονίσει πληθώρα καλλιτεχνικών κομμωτικών γεγονότων που διακρίνονται για το πρωτοποριακό και εξεζητημένο χαρακτήρα τους.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και τηλεοπτικές εκπομπές και έχει καθιερωθεί ως ο άνθρωπος που εισάγει τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη μόδα της κομμωτικής τέχνης.

Συμμετέχει ενεργά επί σειρά ετών ως μέλος στην Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος και στην Haute Coiffure Française, στην οποία διατήρησε τη θέση του Αντιπροέδρου της στο Ελληνικό club από το 2009 έως και το 2011.

Επίσης ο κύριος εμπνευστής και δημιουργός των Collections “HAIRESIS Codes 1 + 2”.

Σήμερα ηγείται του Εκπαιδευτικού Κέντρου MISEL GROUP Education & MasterClass, είναι από τους εμπνευστές των Hairdressing Masters, με εμπειρία στην μετεκπαίδευση επαγγελματιών, σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Είναι ο υπεύθυνος για την δημιουργία των σύγχρονων και ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών του MISEL GROUP Education & MasterClass.

Technical Advisor

“Η πιστότητα των χρωμάτων, η παράλληλη θρέψη, η αναδόμηση, η βαθιά ενυδάτωση και η λάμψη των μαλλιών είναι το ιδανικό για τα μαλλιά κάθε γυναίκας!”

Αγαπητή και προσφιλής για τον τρόπο που επικοινωνεί με τον κόσμο μέσα στα κομμωτήρια MISEL GROUP hair + beauty lounge αλλά ταυτόχρονα βαθειά αφοσιωμένη στην ομορφιά, προτείνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την περιποίηση και τη φροντίδα των μαλλιών, το χρώμα, το κούρεμα, το χτένισμα, το στυλ!

Η Ελισσάβετ ξεκίνησε να ασχολείται με την κομμωτική, με σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε ακαδημίες Λονδίνο, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ.

Είναι η “ειδικός” για τα προϊόντα που επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε στα κομμωτήρια MISEL GROUP, για το Hair Care, το Χρώμα και το Styling των μαλλιών, έχει κάνει όλα τα ειδικά τεστ πριν το λανσάρισμα τους σε συνεργασία με τα brands, για το αποτέλεσμα και την ποιότητα τους, και για το λόγο αυτό είναι η επίσημη Technical Advisor των brands στην Ελλάδα.

Ελισσάβετ Δελάνδρια

Technical Advisor

Θέλεις μία θέση στην ομάδα μας;

Η ομάδα μας αναζητά:

Hair Experts: Τεχνίτες για Σαλόνι & Βαφείο, με εμπειρία, άνω των 10 ετών
Junior Hair Stylists: Τεχνίτες για Σαλόνι & Βαφείο, με εμπειρία, άνω των 3 ετών
Nails Artists: Τεχνίτες περιποίησης άκρων, με εμπειρία, άνω των 3 ετών
και προσφέρει ένα πρότυπο περιβάλλον εργασίας, ευκαιρίες εξέλιξης, επαγγελματικές προοπτικές και συνεχής εκπαίδευση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ