Η Luxury σειρά προϊόντων περιποίησης Kitoko είναι εμπνευσμένη από τους πλούσιους, φυσικούς πόρους της Αφρικής.

Η Kitoko Advanced Hair Therapy προσφέρει την απολαυστική εμπειρία των αισθήσεων, παράλληλα με την θεραπευτική προσέγγιση των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Τα φυσικά εκχυλίσματα αφρικανικών φυτών στην Kitoko Advanced Hair Therapy έχουν επιλεχθεί από τους έμπειρους χημικούς, του τμήματος ανάπτυξης της A.S.P, για τις απίστευτες ιδιότητες αναζωογόνησης και αναδόμησης που προσφέρουν, εξασφαλίζοντας πραγματικά υγιή και όμορφα μαλλιά.

Κάθε οικογένεια προϊόντων της σειράς χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μείγμα, εξασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα στον εξειδικευμένο τομέα θεραπείας της.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία Electron Acceptor με την εξαιρετικά απαλή φόρμουλα, χωρίς θειϊκό άλας, parabens, κεριά και μεταλλικά έλαια, η Kitoko Advanced Hair Therapy, παρουσιάζει μια απόλυτα φυσικά ισορροπημένη σειρά που προστατεύει το χρώμα και ταιριάζει άψογα στα μαλλιά και στο δέρμα.

Η Kitoko προσφέρει πολυτέλεια, ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και “ανεβάζει” την διάθεση σας.

Όσοι και όσες από εσάς αναζητάτε θεραπείες βαθιάς περιποίησης και αναζωογόνησης, μπορείτε να απολαύσετε το εξειδικευμένο μασάζ Kitoko Sensory Head Massage – μια ειδική σειρά τεχνικών, σχεδιασμένη για να βελτιώνει την κυκλοφορία και να χαλαρώνει από την ένταση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι θεραπείες Kitoko Advanced Hair Therapy προσφέρουν τo βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή αρωμάτων, σε κάθε οικογένεια Kitoko, διεγείρουν τις αισθήσεις και ιδιαίτερα την όσφρηση, εξασφαλίζουν μια απίστευτη εμπειρία απόλαυσης και περιποίησης.

* Το όνομα Kitoko σημαίνει «όμορφος –η –ο» και προέρχεται από την γλώσσα Λινγκάλα (Lingala), που ομιλείται στην Κεντρική Αφρική.

Αυτή είναι η βάση της φιλοσοφίας για ολόκληρη την σειρά Kitoko Advanced Hair Therapy – εξειδικευμένη περιποίηση για όλους, χαρίζοντας απαράμιλλα αποτελέσματα, όμορφα μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

Write a comment:

Your email address will not be published.