Μία ιστορία που ξεκινάει από το 1956!!!

Ο Μιχαήλ Κεφάλας ξεκινά την μακρόχρονη καριέρα του ως κομμωτής με το πρώτο σαλόνι ομορφιάς.

 

Πολύ γρήγορα το κομμωτήριο ΜΙΣΕΛ γίνεται η πρώτη επιλογή της τότε Αθηναϊκής κοινωνίας, και ο Μιχαήλ Κεφάλας γίνεται πασίγνωστος πλέον ως “Μισέλ, Κομμωτής Κυριών”.

Ο Μισέλ συνεχίζει να γράφει την λαμπρή πορεία του και με συνεχείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς κομμωτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ:

1961: 1ο Βραβείο στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κομμωτικής

1961: 4ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι.

1962 1ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι, με την κομμωτική δημιουργία: FLAME

1964: 3ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Παρίσι.

1965: 5ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στη Βιέννη

1966: 2ο Βραβείο στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Μόναχο.

 

Παράλληλα παρουσιάσε για δεκάδες χρόνια μόδα σε επιδείξεις και shows κομμωτικής.

Σήμερα 60 χρόνια και πλέον,τα κομμωτήρια MISEL GROUP και οι Ηair Εxperts συνεργάτες τους, παρέχουν τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες για τα μαλλιά και την ομορφιάς σας.

 

Οι Art, Creative & Technician Directors μας, με συμμετοχή στα πιο διάσημα events κομμωτικής στον κόσμο, editorial μόδας για μεγάλα περιοδικά, hair styling σε fashion shows, σε φωτογραφίσεις, και σε συνεργασίες με τηλεοπτικά κανάλια, μεταφέρουν την εμπειρία τους σε όλη την δημιουργική ομάδα των Hair Experts που στελεχώνουν τα κομμωτήρια MISEL GROUP.

 

Όλοι, μαζί με την δημιουργική ομάδα των Hair Experts από τα κομμωτηρία MISEL GROUP και με βάση την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από Διεθνείς και Ελληνικές πασαρέλες ή παρουσιάσεις μόδας, προτείνουν και δημιουργούν δικές τους Collections και είναι εδώ για να πραγματοποιήσουν κάθε στυλιστική φαντασίωση.

 

Σημείο αναφοράς για όλες τις τελευταίες τάσεις που παρουσιάζουμε και σας προτείνουμε είναι οι Collections του Elite Club της Haute Coiffure Française, της οποίας τα κομμωτήρια MISEL GROUP είναι μέλη.

Τα καταστήματα μας μπορείτε να τα βρείτε:

 

ΑΙΓΑΛΕΩ

Ιερά Οδός 236, Πλατεία Εσταυρωμένου, (50m από το metro στάση Αιγάλεω)

Τ: 211 300 5030 – 210 53 10 513

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Θεμιστoκλέους 62 & Εθν. Αντιστάσεως (Πεζόδρομος)

Τ: 211 300 5031 – 211 40 77 493

 

E-SHOP

Εδώ στο salons.miselgroup.com σας προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή από τα διαθέσιμα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενώ οι επαγγελματίες σύμβουλοι ομορφιάς σε περιμένουν στο salons@misel-group.com για να σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την ομορφιά και τα προϊόντα.

MISEL GROUP hair + beauty lounge

M-GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Α.Φ.Μ. 800568802 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΑΛΕΩ