ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς.

 

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

 

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

 

Ειδικότερα για τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται διά μέσου της Viva Payments, Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31 και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Αντικαταβολή
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (2,50 ευρώ) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην αξία της παραγγελίας σας.
Ο τρόπος αυτός ισχύει μόνο για αποστολές εσωτερικού.

 

Β) Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking
Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK

Αριθμός Λογαριασμού: 437002002006768

ΙΒΑΝ: GR7701404370437002002006768

Κάτοχος λογαριασμού: M-GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.K.E.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού: 00260294800200957481

ΙΒΑΝ: GR0502602940000800200957481

Κάτοχος λογαριασμού: M-GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.K.E

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5047073442596

ΙΒΑΝ: GR8101720470005047073442596

Κάτοχος λογαριασμού: M-GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ I.K.E.

 

• Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.
• Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking οποιασδήποτε τράπεζας εσείς επιθυμείτε.
• Στη συνέχεια, μας στέλνετε στο salons@misel-group.com την απόδειξη κατάθεσης και καλείτε στο 2113005030 για να μας ενημερώσετε και να σταλεί η παραγγελία σας.
• Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 3 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση μέσω web banking διαφορετικής τράπεζας της συνεργαζόμενης της εταιρείας μας, ενδέχεται να χρεωθείτε τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή και ίσως να υπάρξει και μικρή καθυστέρηση της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή στο σύστημά μας.

 

Γ) Πιστωτικές – Χρεωστικές – Προπληρωμένες Κάρτες

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται διά μέσου της Viva Payments, Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31, που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

Δ) Paypal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας.
Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal.
Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο salons.miselgroup.com.

 

Ε) Πληρωμή και Παραλαβή από τα Φυσικά Καταστήματα
Εάν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας το φυσικό κατάστημα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί πραγματοποίηση της παραγγελίας σας στο σύστημα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, και να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του/των προϊόντος/ων πριν από την παραλαβή τους.
Ημέρες και ώρες παραλαβών: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00

Το eshop salons.miselgroup.com καθώς και τα φυσικά κατάστηματα MISEL GROUP ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πολιτική.

Τυχόν εκπτώσεις, προσφορές και άλλες προωθητικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στο eshop salons.miselgroup.com, δύναται να ισχύουν και για τις αγορές από τα φυσικά κατάστηματα βάση αποθέματος.