ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 

To salons.miselgroup.com για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με την ACS www.acscourier.net .

Η Παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

Τα έξοδα για την μεταφορά με την ACS υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος.

 

Παραλαβή απο τον πελάτη.

Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο τα καταστήματα μας:

1. Ιερά Οδός 236 Πλατεία Εσταυρωμένου Αιγάλεω

2. Θεμιστοκλέους 62 & Εθνικής Αντιστάσεως Περιστέρι

αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο 2113005030.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων μεταφορά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας, επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας, καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη.

Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, καθώς και τον αριθμό που της αντιστοιχεί.

Η παράδοση των προϊόντων, σε εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη από την παραγγελία σας.

Η παράδοση των προϊόντων σε εκτός πόλης χερσαίους προορισμούς ή νησιωτικές περιοχές, γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Όταν τα προϊόντα φύγουν από τις αποθήκες μας, θα σας σταλεί δεύτερο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας βρίσκεται προς παράδοση και έχει συγκεκριμένο αριθμό αποστολής.

Όταν τα προϊόντα φτάσουν στον τόπο παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθούν.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό τους και δεν υπάρχει άτομο να τα παραλάβει, θα γίνουν δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης μέσα στις επόμενες πέντε (5) εργάσιμες, ενώ θα υπάρχει γραπτή ειδοποίηση από την μεταφορική εταιρεία να επικοινωνήσετε μαζί τους, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, προκειμένου να οριστεί εκ νέου η ημέρα και ώρα παράδοσης των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου, τα προϊόντα επιστρέφονται στις αποθήκες μας.

Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλεφωνικό κέντρο 2113005030 για να συμφωνήσουμε μαζί τις επόμενες ενέργειες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν είστε εργαζόμενοι και δεν υπάρχει κάποιος στο σπίτι να παραλάβει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, σας συστήνουμε να ορίσετε ως τόπο παράδοσης τη διεύθυνση εργασίας, καθώς οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00, ώρες που πιθανότατα εσείς θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν σε περιπτώσεις απεργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας.

 

Ακύρωση παραγγελίας:

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2113005030 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ακυρώσουμε την παραγγελία σας